Rolgordijnen

BO Montage


Voor al uw grote en kleine klussen in & om uw huis

Yana

Yana

Yana Dim OUT

Sinds april 2016 zijn wij officeel dealer van rolgordijn systeem speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen.

de rolgordijnen zijn ook te monteren op houten kozijnen


Er is o.a. keus uit de volgende 3 typen rolgordijnen:


* Yana

* Yana Dim OUT

* Yana Plus


De Yana,


De YANA Rolgordijnen zijn speciaal ontworpen rolgordijnen welke geschikt zijn voor het draai-kiep systemen. De YANA Rolgordijnen worden standaard geleverd met een compacte cassettesysteem met geleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen.


De cassette en de geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren zuiver wit (kleurcode RAL 9010) en crème-wit (kleurcode RAL 9001). Andere (RAL)kleuren zijn eveneens tegen een kleine meerprijs leverbaar. De YANA Rolgordijnen kennen een aantal grote voordelen:

YANA Rolgordijnen kunnen bediend worden in alle draai of kiepsystemen zonder belemmering

Optimale ventilatie wanneer het draairaam zich in een open- of in de kiepsituatie bevindt

Geen inkijk naar binnen

Bediening door kettingsysteem

YANA Rolgordijnen zijn leverbaar in vele stoffen van effen kleuren of stoffen motief (maximum afmeting 3000 mm breedte)De Yana Dim OUT


De YANA DIM OUT zijn verduisterende rolgordijnen welke geleverd worden met een cassette en geleiders (maximale hoogte 1550 mm). Net als de YANA Rolgordijnen en de YANA PLUS Rolgordijnen is ook de YANA DIM OUT geschikt is voor kozijnen met een draai-kiep systeem.


De stoffen die gebruikt worden bij de YANA DIM OUT Rolgordijnen van hoogwaardige materialen ontworpen en zijn daarom speciaal geschikt voor uw slaapkamer. Met de YANA DIM OUT Rolgordijn is het mogelijk om uw slaapkamer goed te verduisteren waardoor uw kunt genieten van uw nachtrust.


De Yana Plus


De YANA PLUS Rolgordijnen zijn speciaal ontworpen rolgordijnen van hoge kwaliteit welke geschikt zijn voor het draai-kiep systemen. De YANA PLUS Rolgordijnen worden standaard geleverd met een compacte cassettesysteem met geleiders  (maximale hoogte 1875 mm) welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen.


De cassette en de geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren zuiver wit (kleurcode RAL 9010) en crème-wit (kleurcode RAL 9001). Andere (RAL)kleuren zijn eveneens tegen een kleine meerprijs leverbaar.


De YANA PLUS Rolgordijnen kennen een aantal grote voordelen:

YANA PLUS Rolgordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit

YANA PLUS Rolgordijnen kunnen bediend worden in alle draai of kiepsystemen zonder belemmering

Optimale ventilatie wanneer het draairaam zich in een open- of in de kiepsituatie bevindt

Geen inkijk naar binnen

Bediening door kettingsysteem

YANA PLUS Rolgordijnen zijn leverbaar in vele stoffen van effen kleuren of stoffen met een motiefYana Plus

Yana plus